Single post

#roundtripromania: Delta – ziua 4!

Daca vrei sa intri intr-o alta lume din punct de vedere emotional, iti recomand sa te duci in Delta. Nu are cum sa nu-ti placa. Liniste, peisaje care iti vor lua rasuflarea si oameni cu zambetul pe buze. Zen pleci de aici. De fapt, mint, jumatatea zen, pentru ca tantarii te vor ataca daca nu te echipezi corespunzator (spray etc.)
O plimbare cu barca este un must. Ochii tai se vor odihni privind Delta. La un moment dat am inchis ochii si am intrat intr-o stare de visare.
Pretul mancarii difera de la local la local. Dar ciorba de peste ( pentru ca cam asta vei gasi peste tot) este in jur de 10 lei. Decent, spun eu.
O plimbare cu barca te va costa in jur de 130 lei. Dar iti recomand sa dai un search pe google ca sa compari preturile. La unele plimbari ai si pranzul inclus.
Ce m-a dezamagit un pic a fost vestita padurea Letea. Auzisem ca este o padure care pluteste pe apa. Eu nu am vazut apa, ci din contra, totul era uscat.
L-am intrebat pe tipul care ne-a condus de ce nu este apa si mi-a raspuns ca acum doua saptamani s-a plimbat cu barca prin ea. Hmmm, ciudat.
Deci, inainte de a porni spre aceasta padure, verifica daca pluteste pe apa, altfel vei vedea o padure banala. Si nu cred ca vrei asta.
La final, te las cu niste pozici si cateva video-uri. Ne auzim din Moldova.

#roundTripRomania este un eveniment organizat de agentia de turism TuristClub.ro, în colaborare cu kooperativa 2.0

12471_1434858133455051_8887795653481879959_n

 

Comments

comments

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes