Single post

#roundtripromania – Transilvania – ziua 7

De fapt, aici o sa vorbesc un pic si despre Moldova.

Dupa o seara perfecta si un mic dejun delicious la Hotelul Lacul Rosu, am pornit spre Manastirea Voronet, situata la 5 km de Gura Humorului.
Un loc linistit, inconjurat de o frumoasa priveliste. Pentru pasionati de fotografie, recomand acest loc. Vei avea ce fotografia, chiar daca manastirea nu este foarte mare.
Ne-am rugat nitel sa nu ne pape nimeni la rezervatia Dragos Voda. Din pacate, cam toate animalele erau triste sau plictisite. Iar locul pare sa nu fie ingrijit de vreo cineva.
Un spatiu mare, care se poate exploata si fructificat. Nu stiu cati turisti au pe zi, dar cat am stat noi pe acolo au venit cel putin 3 grupuri. Deci, aici mi-as fi dorit sa vad animale mai pline de viata.
Dupa Dragos Vod, am pornit spre castelul Dracula. Sau Hotelul Castel Dracula.
Sper sa nu spun ceva gresit, dar am impresia ca Dracula este mai mult un mit. Ceva despre care toata lumea vorbeste. Se poate sa fie mai mult a maketing suff.
Ma asteptam sa vad chestii interesante la acest castel, dar nu. In schimb, castelul este inconjurat de o priveliste de vis. Pozele de mai jos iti vor dovedi asta.
Ne auzim din Maramures.

#roundTripRomania este un eveniment organizat de agentia de turism TuristClub.ro, în colaborare cu kooperativa 2.0

Comments

comments

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes