Single post

#roundtripromania – Ziua 12

Inainte de a porni spre lacul Vidraru, Balea Lac, Transfagarasan etc., iti recomand sa te pregatesti sufleteste. Sa-ti golesti sufletul de toata rautatea, ca sa fii “able” sa primesti fumusetea locurilor amintite mai sus.
Cred ca este cea mai frumoasa zona a Romaniei, cu cea mai buna mancare. Si nu ma refer la mancare de la restaurante, ci de la oamenii care stau cu bunataturile la tarabe.
Ne propusesem sa mancam la un restaurant, dar cand am vazut cate bunatati au oamenii de vanzare, am renuntat. Am luat cate un pic din fiecare si am mancat, bucurandu-ne in acelasi timp de privelistea care ne inconjura.
A plouat si a fost putina ceata pe Transfagarasan, dar parca totul facea ca drumul sa arate si mai bine. Aceste doua fenomene ale naturii au intregit privelistea.
De fapt, noi ne-am cam pregatit sufleteste, pentru ca inainte de Vidraru, Balea Lac etc., am trecut pe la Manastirea Curtea de Arges.:)
Cu siguranta imaginile de mai jos te va convinge ca tot ce am scris mai sus este adevarat. Si te va face sa-ti faci bagajele si sa pleci acum. 😀
Dupa Transfagarasan, a urmat Sighisoarea. Loc unde am si avut cazare.
Stiu ca este un loc cu istorie in spate, medieval, dar nu cred ca este un oras chiar pe gustul meu. Dar asta nu inseamna ca nu este frumos si ca nu as petrece cateva zile acolo. Insa, daca m-ai pune sa aleg intre Alba Iulia si Sighisoara, cu siguranta as alege Alba Iulia.
Cam atat din ziua 12. Ne auzim de la Peles si Bran, ziua 13.

roundTripRomania este un eveniment organizat de agentia de turism TuristClub.ro, în colaborare cu kooperativa 2.0
Comments

comments

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes