Single post

#roundtripromania – ziua 13

Dupa o zi in care ne-am incarcat bateriile datorita privelistilor din ziua 12, am luat-o din loc, cu directia Castelul Bran si Castelul Peles.
N-am mai fost niciodata la Bran. Daca te pasioneaza povestile cu Dracula, trebuie sa ajungi la Bran.
El pare impunator din exterior, dar in interior este destul de ingust. Cu niste scari pe care trebuie sa urci cu grija, camere mici, la fel si balcoanele. Dar ai ce vedea. O mica dovada gasesti in pozele de mai jos.
Dupa Castelul Bran am pornit spre Sinaia pentru a vizita Castelul Peles.
Am vazut ca este mare si impunator in exterior si avem impresia ca in interior este mic. Dar nu. Aici intri intr-o alta lume. In lumea oamenilor cu bani, in lumea oamenilor cu bun gust. Nu are cum sa nu-ti placa. Arme, soldati, sala de muzica, salon special pentru petreceri, salon pentru spectacole etc.

Chiar m-am intrebat la un moment dat daca am cineva ar decide sa-si construiasca un castel, oare ar gasi oameni priceputi? Eu tind sa cred ca nu. Acum preocuparile s-au extins si prea putina lume mai face munca manuala.

Maine se incheie aventura #roundtripromania. Dar nu inainte de a citi si parerea americanului, care va fi online cat de curand.

roundTripRomania este un eveniment organizat de agentia de turism TuristClub.ro, în colaborare cu kooperativa 2.0
Comments

comments

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes