Single post

#roundTripRomania – Ziua 1 si 2 – Bucuresti!

Inainte de a scrie parerea mea despre primele doua zile din #roundtripromania, as dori sa clarific un lucru. Bine, clarific este mult spus. Sa te lamuresc, cred ca este mai bine spus, pentru ca am tot fost intrebata.

10348610_1433850123555852_3405694162681602087_n
Americanul nu este travel blogger, ci doar un om normal. A venit sa viziteze Romania, si o face prin intermediul agentiei de turism turistclub.ro si kooperativa 2.0.
Acum ca te-am lamurit, sa-ti scriu parerea mea. Vei citi si parerea americanului, dar la sfarsitul acestui trip.
Locuiesc de cativa ani in Bucuresti, dar spre rusinea mea nu am vizitat Sala Palatului. Si desigur, nu stiam povestile despre Ceausescu “behind the door.”
Mi-a placut Palatul Parlamentului, dar asa cum am scris si pe blogul meu, cred ca oamenii sunt construiti sa le placa ce nu au. Apreciaza mai mult ce are vecinul. Ca deh, asa sunt oamenii. Si nu numai romanii, toti sunt asa. In schimb, ghidul de la Palatul Parlamentului a fost “delicios”. O carisma cum rar mai vezi. Mic de statura, rotofei, cu o fata simpatica. Te face sa zambesti cam la fiecare cuvant pe care-l scoate. Deci, daca planuiesti sa vizitezi Sala Palatului, intreaba de Marius. Cred ca un ghid poate sa transforme totul, in bine sau in rau. Depinde de el cum “preda” informatiile.
Desi este (oarecum) normal, toate informatiile oferite de ghizi au fost despre Ceausescu. Cumva, lumea il placea dar nu prea. A fost o persoana dubioasa, daca ma intrebi pe mine.

Pana la urmatoarea scriitura, te las cu multe poze. Si vreo doua video-uri. #roundTripRomania este un eveniment organizat de agentia de turism TuristClub.ro, în colaborare cu kooperativa 2.0

 

Comments

comments

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes