Single post

#roundtripromania: Constanta- ziua 3!

Dupa doua zile prin Bucuresti, ne-am pus in masina cu directia spre Constanta.

As putea spune ca aceasta plecare spre mare a fost ca o provocare pentru mine, pentru ca de fiecare cand doream sa plec la mare se intampla sa merg cu persoane care stiau drumul spre mare. Eu doar admiram privelistea pana la mare. Deci, ioc stiut drum spre mare.

10525943_1434290183511846_7185001066774829465_n

Da, vei spune. Dar exista GPS. Of course ca exista. Si avem doua  (unul pe telefon si un gps). Cum americanul nu stia drmulul spre mare, astepta directiile mele. Da, da-i-le de unde nu le ai.

Ne-am plimbat ceva prin Bucuresti, pentru ca niciun GPS nu mai functiona atunci. Stii si tu acel moment, for sure.

Nu stiu de ce nu mi-am instalat din prima google maps, dar Slava Domnului ca am langa oameni la care sa apelez. Intr-un sfarsit am pornit spre mare. Dupa multi nervi. El n-o sa spuna asta, dar l-am citit. Era super nervos.  =))

Dupa doua ore, am ajuns in Constanta, unde ne-am intalnit cu Diana, ghid tour Constanta.

Ne-a aratat centrul vechi, care arata mai mult ca un loc abandonat si gata-gata sa cada. Am inteles de la Diana ca toti asteapta ca locuintele sa cada de la sine. Stii si tu, taxe..taxe..taxe.

Am ramas un pic dezamagita de oras, pentru ca este un oras cu potential si chiar ar putea deveni o atractie turistica. Dar.. cineva a uitat de el. Poate se va ocupa intr-un final.
Dar ceva-ceva mi-a placut. Moscheele. Trebuie sa le vezi. Din poze iti vei da seama ca merita vazute.

De asemenea, am observat ca in Constanta exista o adunatura de religii. Si fiecare natie are biserica proprie. Si este de acolo biserica. La un moment dat am avut impresia ca m-am teleportat.

Mai mult, daca pestele este mancarea ta preferata, nu uita sa treci pe la On Plonge.

In concluzie, baia, seara, in mare este de vis. Si daca te intereseaza sa vizitezi Constanta, apeleaza cu incredere la Diana, ghid tour Constanta.#roundTripRomania este un eveniment organizat de agentia de turism TuristClub.ro, în colaborare cu kooperativa 2.0

Comments

comments

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes