Despre proiect

Bine ai venit!

Daca ai ajuns pe acest blog, inseamna ca esti interesat/a de proiectul #roundtripromania.

#roundtripromania este viziunea unui american despre Romania. Timp de 14 zile americanul va calatori impreuna cu un calator turistclub in toata Romania. Cand va simti ca va avea ceva de spus, o va face prin intermediul acestui blog.

Trip-ul va incepe in data de 1 iulie si va tine pana in data de 14 iulie. Destinatiile/conturile social media/partenerii, le gasesti un pic mai jos.

Program #roundtripromnaia:

Ne poti urmari pe pagina de facebook a proiectului (aici), hashtag #roundtripromania si pe contul de instagram al agentiei (aici).

Proiectul RoundTripRomania este organizat de agentia de turism –www.TuristClub.ro, in colaborare cu kooperativa 2.0

Alex Cosmin
July 10th, 2014 at 6:45 pm
0
ce traseu!!!Felicitari!!! si mie imi place stilul asta: sa ma trezesc in fiecare dimineata in alt pat, locuri noi, oameni noi. Cele 11 zile ale mele prin Romania au fost ca un vis frumos care s-a terminat in timp ce descarcam bagajele pentru a le urca la etajul 3 și a reveni la rutina vietii.
Loredana Pricopie
July 10th, 2014 at 7:18 pm
0
da, este frumos. Multumim. :)
Cris
July 11th, 2014 at 12:04 pm
0
Cat de cool ca ati inclus Curtea de Arges pe #roundtripRomania, cool de-a dreptul. Me very proud ca picior de american paseste pe strazile acestei micute comune asfaltate, fff primitoare, de altfel :D :))

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes